Menu

EU

We are constantly looking for new talent and we welcome unsolicited applications.

In fact, some of our current staff originally introduced themselves through unsolicited applications. So go ahead. Send us your current CV and a one-page cover letter describing your education, experience and - most importantly - why you would like a career with Global Risk Management.

Økonomi-studerende søges til internationalt commodities trading house i Middelfart 

Vi er en ung og hastigt voksende global virksomhed med hovedsæde i Middelfart. Vi tilbyder et studiejob til dig, som har interesse for og/eller erfaring inden for international handel med råvarer og finansielle trading-instrumenter. Du vil blive en del af et team af dedikerede rådgivere, som hjælper kunder i hele verden med at sikre deres oliepris-eksponering via finansielle instrumenter.

Vores verden er oliemarkedet, hvor dagene aldrig er ens, fordi olie er en af verdens mest volatile råvarer, der påvirkes af alt fra præsident Trumps tweets, økonomisk uro i Venezuela til centralbankernes rentepolitikker.

Som studentermedhjælper kommer din dag hos os til at gå med køb og salg af finansielle kontrakter (råvare-derivater) via vores specialudviklede it-systemer og databaser samt support til vores rådgivere. Du vil også komme til at assistere med markedsanalyser og ad-hoc opgaver.

 

Vi forventer, at du:

  • Er god til at skabe relationer og har gode samarbejdsevner
  • Er ansvarsbevidst og helhedsorienteret, med sans for detaljen, og kan løse opgaver selvstændigt
  • Er analytisk, struktureret og målrettet i din arbejdsform og kan håndtere mange bolde i luften
  • Har godt kendskab til MS Office-programmerne
  • Har gode engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt
  • Er mindst et år inde i din bacheloruddannelse inden for økonomi og gerne påtænker at fortsætte med en kandidat i finansiering/investering. 

 

Vi tilbyder dig:

Et spændende og udfordrende studiejob i en dynamisk virksomhed i rivende udvikling og med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du får din arbejdsplads på vores hovedkontor i Middelfart. Vi bor 5 minutters cykeltur fra stationen og togturen fra Odense til Middelfart tager ca. 23 minutter. Arbejdstiden vil blive fra kl. 14-20 fordelt på 2-3 dage, som aftales med os og vores øvrige studentermedhjælpere. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder. For den rigtige kandidat kan der være mulighed for fastansættelse efter afsluttet studie.

 

Om Global Risk Management:

I Global Risk Management tilbyder vi kundetilpassede fastprisaftaler på olie til kunder over hele verden inden for forretningsområderne luftfart, industri, shipping og olieleverandører.

Fra kontorer i Middelfart, Aarhus, København og Singapore yder vi rådgivning og servicerer virksomheder, som ønsker at undgå, at deres budgetter og bundlinje påvirkes af olieprisudsving. Det gør vi primært ved at tilbyde finansielle produkter som swaps, futures og optioner, som kompenserer for udsving i olieprisen. Olie er en af de mest volatile råvarer i verden og derfor kan det få store økonomiske konsekvenser for virksomheder, der ikke sikrer sig mod sådanne udsving.

Global Risk Management er en del af en af Danmarks største virksomheder målt på omsætning, United Shipping and Trading Company (USTC), som har hovedkontor i Middelfart.

Koncernen beskæftiger sig – udover risikostyring på olie - med shipping og logistik, tankskibe, oliehandel.

Global Risk Management blev fra 1. januar 2018 underlagt nye EU-direktiver, MIFID, og vi har i samme forbindelse fået status som Fondsmæglerselskab af Finanstilsynet.

Det vil sige, at vi opererer som en finansiel virksomhed, der skal overholde Finanstilsynets retningslinjer på området inden for alle finansielle områder.

 

Vil du vide mere:

Er der noget, du ønsker uddybet, er du meget velkommen til at kontakte Jette Jørgensen på tlf. 8838 0013 / hr@global-riskmanagement.com .

Ansøgning:
Send din ansøgning til hr@global-riskmanagement.com hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Vi håber, at du ser jobbet som en spændende udfordring og glæder os til at høre fra dig!