list of job vacancies

Onboarding Specialist, GRM Legal

Posted on
Jul. 7 2022
Reference code
#ref 2022-515
Location
GLOBAL

Er du nysgerrig på at arbejde med onboarding processer? Er du struktureret, videbegærlig og interesseret i, at arbejde i en virksomhed karakteriseret af et dynamisk og ambitiøst miljø? Og har du erfaring med KYC? Så er det netop dig vi leder efter til vores nyopslåede stilling i GRM Legal.

En etableret virksomhed i udvikling

Med hovedkontor i Middelfart, samt kontorer i Danmark, Houston og Singapore er Global Risk Management en international virksomhed med bred ekspertise indenfor afdækning af risici i energimarkedet med adskillige engagerede medarbejdere.

GRM har tilladelse fra Finanstilsynet til at drive fondsmæglerselskab. En række krav knytter sig til at være en del af den finansielle sektor. Undersøgelser i forbindelse med KYC er som følge heraf vigtige og prioriterede opgaver hos GRM. Vi søger derfor en deltids medarbejder til at deltage i onboarding af kunder og i den forbindelse sikre, at vi har tilstrækkeligt kendskab til nye og eksisterende kunder.  

Om stillingen

Som Onboarding Specialist vil du blive del af GRM’s Legal team, hvor du vil rapportere til Head of Legal, Rasmus Balslev Pedersen. Din stilling vil være deltid. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med teamet, der også vil stå til rådighed under din oplæring. Dit arbejdssted bliver på GRM’s hovedkontor i Middelfart. Da stillingen er nyoprettet, vil du, sammen med Legal teamet, have indflydelse på at forbedre de faste procedurer.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære:

 • Gennemførelse af due diligence på nye kunder
 • Genbesøge due diligence for bestående kunder
 • Indtastning af oplysninger ved onboarding af nye kunder
 • Assistance til opretholdelse/ajourføring af korrekte data i CRM
 • Tjek af MiFID kunde-kategorisering
 • Besvarelse af diverse henvendelser omkring KYC, samt vedligeholdelse heraf
 • Tilpasning af blandet andet aftaledokumenter og sikring af at de bliver underskrevet
 • Assistance vedrørende procesoptimering

Struktureret og videbegærlig medarbejder

Vi forestiller os, at du har erfaring indenfor KYC og gerne AML i en bank eller anden finansiel virksomhed. Derudover, at du er god til at indsamle information, herunder kategorisere og sammenholde denne. Bank- eller jurauddannelse er ikke nødvendig, så længe du er frisk på at lære og er grundig i din tilgang til opgaverne. Det er en fordel, hvis du er stærk i internetsøgning, samt tør stille spørgsmål og arbejde proaktivt. Desuden er det afgørende at du kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og i tale.

Interesseret? Ansøg nu og bliv en del af et ambitiøst og inkluderende team

Er du interesseret og kan du se dig selv som en essentiel del af vores team, så ser vi frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Head of Legal, Rasmus Balslev Pedersen på telefon +45 88 38 22 91. Vi holder samtaler løbende, så vi håber på at høre fra dig snarest. 

 

Global Risk Management er blandt de førende leverandører af hedging-løsninger til risikostyring af energipriser. Ved at kombinere dybdegående viden om energimarkedet, finansiering og transport, hjælper vi vores kunder med at beskytte deres margin mod de risici, de notorisk volatile energipriser udgør. En stor del af vores kunder findes i shipping-industrien, men et bredt udvalg af luftselskaber, olieleverandører og industrikunder gør brug af Global Risk Managements ekspertise.  

Global Risk Management er en del af det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC). USTCs portefølje indeholder bl.a. aktiviteter i olie & energi, shipping & logistik, skibsrederi, risk management, bilaktiviteter og IT – og er repræsenteret i 38 lande med flere end 4.000 ansatte. 

 • Personal Info

 • Education

 • Attachments

  The maximum allowed file size for all attachment fields is 2MB.

 • Accepted file types: pdf, Max. file size: 2 MB.
 • Accepted file types: pdf, Max. file size: 2 MB.
 • Accepted file types: pdf, Max. file size: 2 MB.
Email Arrow bottom Arrow left Arrow right Arrow Download Arrow Up Quote List Expand Doodle Footer Doodle Close Arrow small
Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email